Условия

 Използването на електронния магазин потвърждава Вашето съгласие с условията на сайта.

 Фирмата производител си запазва правото да променя визията на сайта, цените и описанието на продуктите без предизвестие. 

 Снимките в сайта са илюстративни. Възможно е разминаване в тоновете на цветове при някои десени.


   Условия за рекламация и връщане на закупена стока

   В случай, че в момента на получаване на стоката в присъствието на куриера установите наличието на фабричен или производствен дефект, моля веднага се обадете на тел. 0887461904 или пишете на нашия e-mail адрес. Всеки случай ще бъде разгледан индивидуално. Обратна информация ще получите на посочения от вас e-mail адрес.  
Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки съпътстващи стоката.

   Връщане на закупена стока
   Ако клиентът впоследствие установи, че желае друг продукт от първоначално посочения и не е коригирал своевременно заявката си може да върне стоката в 14 дневен срок от датата на получаване и да се свърже с нас на посочените координати, за да обсъдим корекцията на грешката. Решенията са индивидуални за всеки конкретен случай. Разходите за връщане на продукт и изпращане на нов са за сметка на клиента. При разлика в цената по-високата стойност се доплаща от клиента. „Silvia Bed Linen“ има право да откаже връщането на продукт при нарушена цялост на опаковката и по своя преценка.

   Не подлежи на връщане продукт, изработен по индивидуални размери на клиента!

   Отказ от поръчка
   Клиентът има право да откаже получаването на заявената от него покупка при едно от следните условия: 
       -   Доставената пратка не съответства на направената от клиента заявка. 
       -   При несъответствие между цената, която клиента следва да заплати, и цената, която се изисква от куриерската служба (куриерската услуга се заплаща отделно).
       -   Ако клиентът установи несъответствие между заявената и получената от него стока по-късно от момента на доставката, може да иска подмяна с желаната от него стока не по-късно от 24 часа от получаването на доставката.
       -  Трето лице, което не е основен платец по направената заявка, няма право да върне стоката освен в случай на видима повреда на пратката в момента на нейното получаване. В случай, че клиентът приеме такава пратка и не предяви своите претенции пред куриера клиентът губи правото си на рекламация.

   Рекламация
        -  Клиентът може да предяви претенции за рекламация в случай, че доставената му стока не съответства на заявената от него стока – несъответствието се установява при проверка на документите за заявка. В случай на грешка от наша страна подмяната на сгрешения продукт с правилния става за сметка на „Silvia Bed Linen“.
        -  В случай, че при получаване на пратката, клиентът установи, че тя е с нарушена цялост на опаковката и този факт се установи в присъствието на куриера, клиентът има право да не приеме стоката и трябва да се свърже с нас на тел. 0887461904. Рекламацията се отбелязва в товарителницата от получателя при получаване на пратката.

        -  Няма право на рекламация лице, което се явява трета страна при получаването на пратката и не е основния платец по нея.

        -  На рекламация не подлежат стоки, за които не са спазени условията на експлоатация, посочени на опаковката от производителя. 

Допълнителни условия при налични промоции в сайта

Промоционалните продукти са с ограничено количество и продажбата им се извършва до изчерпване на наличните количества по време на съответната кампанията. Премахването на продукт от сайта означава, че наличността му е изчерпана. Възможни са технически грешки, при които изчерпан продукт, продължава да е виден на сайта и да се предоставя възможност на клиентите да го купят. Ако има такива ситуации екипът на Спално бельо Силвия ще направи всичко възможно да поправи грешката възможно най - бързо. 

Данните по направена поръчка, като получател, адрес, телефон, начин на доставка (до офис на куриер или до адрес на клиента) и др. могат да се променят чрез обаждане по телефона или изпращане на e-mail съобщение не по-късно от 24 часа от направата на поръчката. 

Доставката на поръчаните продукти ще се извършва в рамките на 20 дни от съответната поръчка.

Фирмата си запазва правото да променя условията на промоцията по всяко време като обяви това публично на сайта www.silviabedlinen.com

Спално бельо СИЛВИЯ © 2018