Доставки

Доставката е безплатна за територията на страната при стойност на поръчката над 200,00 лв!

За да Ви бъдем максимално полезни, ние се стараем да Ви осигурим възможно най - ниската цена на куриерската услуга като сами доставяме желания от Вас продукт до офиса на куриера и се ползваме с преференциални цени за доставка до Вас.

Куриерската фирма, с която работим е „Еконт експрес”. 

Цената на доставката не е включена в цената на продуктите. Тя се определя от куриерската фирма, която извършва доставката и зависи от килограмите на продукта и населеното място. Стойността на куриерската услуга можете да проверите чрез калкулатора в сайта на Еконт.

Доставката може да бъде до посочен от Вас адрес или до офис на куриерска служба Еконт. Моля в полето за адрес да посочите адреса на офиса, от който искате да вземете пратката. 

Заплащането на избраните от Вас продукти става с наложен платеж като при получаване на пратката Вие заплащате стойността на поръчаните от Вас продукти и стойността на куриерската услуга.

Всички поръчки, направени през почивни дни се обработват в първия работен ден след почивните дни.

След получаване на поръчката ние ще я изпълним възможно най-бързо – в рамките на 20 работни дни. Когато е възможно, доставката на продуктите се извършва в по-кратки срокове, в рамките на 2-3 работни дни. Понякога се изисква по-дълго технологично време за изработване на някои продукти, което налага удължаването на срока за доставка до посочените 20 работни дни. Ако за клиента е важно да получи поръчания продукт до определена дата, молим да се свърже с нас по e-mail или на тел. 0887461904 за да уточним възможните срокове за доставка.

Спално бельо СИЛВИЯ © 2018