За въпроси и поръчки: 

+359887461904 

 

Как да аранжираме леглото?

13.03.2018 17:13

Как да аранжираме леглото?

Доброто аранжиране на леглото зависи най-вече от индивидуалния вкус и предпочитания на всеки отделен човек. Дългогодишният ни опит обаче ни помага да изведем няколко основни съвети към нашите клиенти, с които бързо и лесно могат да внесат желания уют, стил и комфорт в дома си. 

1. Едноцветен долен чаршаф е добро решение, когато аранжирате леглото с повече цветове или десени. Затова и повечето спални комплекти, които предлагаме са съчетани именно с едноцветен долен чаршаф, подбран в подходящ на щампата цвят. 

2. Експериментирайте с цветове и десени, за да откриете кое ви допада най-много. Флорални или геометрични мотиви, ярки или по-пастелни тонове - ще откриете богато разнообразие при нас. Дори и да ви учудва, при спалното бельо също има модни тенденции, но това не значи, че непременно трябва да се водите от тях. Имайте предвид, че контрастът внася изисканост и стил. 

3. Винаги предлагаме на нашите клиенти възможността да комбинират две калъфки в цвета на долния чаршаф и две с десена на плика за едно перфектно съчетание. Можете както да ги ползвате поотделно, така и заедно, за да имате по една допълнителна възглавница, на която да се облегнете, докато четете книга или гледате телевизия. Много по-удобно е! 

4. Съобразявайте размера на завивката с това дали тя ще се ползва от един или от двама души, а не с размера на леглото. Дори и при по-малка спалня е добре юрганът да е поне два метра широк. Нашият дългогодишен опит показва, че завивка с размер 150 см не е достатъчна, за да спят двама души спокойно, затова я препоръчваме само за единично легло.

5. При избора на подходяща кувертюра можете да се ръководите от това дали тя ще играе ролята само на красива декорация на леглото или ще се ползва ежедневно като лежите върху нея, за игра от децата или като лека лятна завивка. Вариантите на двулицево шалте Маргарита например са чудесен практичен избор на достъпна цена, особено ако имате ученик или студент, който обича да прекарва деня с лаптопа в леглото. 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Спално бельо

Спално бельо

Как да аранжираме леглото?

Как да аранжираме леглото?

Доброто аранжиране на леглото зависи най-вече от индивидуалния вкус и предпочитания на всеки отделен човек. Дългогодишният ни опит обаче ни помага да изведем няко Доброто аранжиране на леглото зависи най-вече от индивидуалния вкус и предпочитания на всеки отделен човек. Дългогодишният ни опит обаче ни помага да изведем няко 2018-03-13T18:22:37+02:00 Как да аранжираме леглото?

<p class="text-alignjustify">Доброто аранжиране на леглото зависи най-вече от индивидуалния вкус и предпочитания на всеки отделен човек. Дългогодишният ни опит обаче ни помага да изведем няколко основни съвети към нашите клиенти, с които бързо и лесно могат да внесат желания уют, стил и комфорт в дома си.&nbsp;</p> <p class="text-alignjustify"><span style="color: #ffff00;"><span style="color: #ff0000;"><strong>1.&nbsp;</strong></span><span style="color: #000000;"><span style="color: #ff0000;"><strong>Едноцветен долен чаршаф</strong></span> е добро решение, когато аранжирате леглото с повече цветове или десени. Затова и повечето спални комплекти, които предлагаме са съчетани именно с едноцветен долен чаршаф, подбран в подходящ на щампата цвят.&nbsp;</span></span></p> <p class="text-alignjustify"><span style="color: #ffff00;"><span style="color: #000000;"><strong><span style="color: #ff6600;">2. Експериментирайте с цветове и десени</span></strong>, за да откриете кое ви допада най-много. Флорални или геометрични мотиви, ярки или по-пастелни тонове - ще откриете богато разнообразие при нас. Дори и да ви учудва, при спалното бельо също има модни тенденции, но това не значи, че непременно трябва да се водите от тях. Имайте предвид, че контрастът внася изисканост и стил.&nbsp;</span></span></p> <p class="text-alignjustify"><span style="color: #ffff00;"><span style="color: #000000;"><span style="color: #993366;"><strong>3.</strong></span> Винаги предлагаме на нашите клиенти възможността да комбинират <span style="color: #993366;"><strong>две калъфки в цвета на долния чаршаф и две с десена на плика</strong></span> за едно перфектно съчетание. Можете както да ги ползвате поотделно, така и заедно, за да имате по една допълнителна възглавница, на която да се облегнете, докато четете книга или гледате телевизия. Много по-удобно е!&nbsp;</span></span></p> <p class="text-alignjustify"><span style="color: #ffff00;"><span style="color: #000000;"><strong><span style="color: #99cc00;">4. Съобразявайте размера на завивката</span></strong> с това дали тя ще се ползва от един или от двама души, а не с размера на леглото. Дори и при по-малка спалня е добре юрганът да е поне два метра широк. Нашият дългогодишен опит показва, че завивка с размер 150 см не е достатъчна, за да спят двама души спокойно, затова я препоръчваме само за единично легло.</span></span></p> <p class="text-alignjustify"><span style="color: #ffff00;"><span style="color: #000000;"><span style="color: #33cccc;"><strong>5. При избора на подходяща кувертюра</strong></span> можете да се ръководите от това дали тя ще играе ролята само на красива декорация на леглото или ще се ползва ежедневно като лежите върху нея, за игра от децата или като лека лятна завивка. Вариантите на двулицево шалте Маргарита например са чудесен практичен избор на достъпна цена, особено ако имате ученик или студент, който обича да прекарва деня с лаптопа в леглото.&nbsp;</span></span></p>

, , , , , ,
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки