За въпроси и поръчки: 

+359887461904 

 

За нас

Silvia Bed Linen

Качество и стил, които заслужавате!

Фирма "Силвия Попова-ДТ" ЕООД е български производител на спално бельо. Използваните от нас платове са от 100% памук с изключително високо качество и богата цветова гама. Разполагаме с голям асортимент от десени и размери спални комплекти. Предоставяме възможност за изработване на спално бельо и по размери на клиента.

Като резултат от нашата коректност и предлагането на винаги актуални, съобразени със световните модни тенденции десени, клиентите ни сами започнаха да търсят при нас и други продукти, предназначени за цялостното текстилно обзавеждане на дома. Така заедно с произведеното от нас спално бельо започнахме да предлагаме и подбран асортимент от стоки за дома на реномирани български и чуждестранни производители. При нас ще намерите красиви покривки за маса, кувертюри за различни размери легла, висококачествени халати за баня за децата и техните родители, одеяла, олекотени завивки и много други продукти, подбрани с много обич и изпробвани от нас и редовните ни клиенти. Най - добрата реклама и мерило за нашия успех, според нас е добрата дума от клиент и препоръката на магазина ни на приятели. 

Интернет е чудесна възможност нашите предложения как да  създадете уют и настроение във Вашия дом да достигнат до Вас.

Мекота, нежно докосване, лукс и ведро настроение – всичко, което заслужавате и което ние се стремим да осигурим за Вас. Вашата усмивка е доказателство за нашия успех.

                                                                                                                                                          Силвия Попова

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки