За въпроси и поръчки: 

+359887461904 

 

Доставка

Доставка

1 Срокът на доставка на стоката е от 2 до 3 работни дни, в зависимост от наличността на поръчания продукт.

2 Понякога се изисква по-дълго технологично време за изработване на някои продукти, което налага удължаването на срока за доставка до 20 работни дни. Ако за клиента е важно да получи поръчания продукт до определена дата, молим да се свърже с нас по e-mail или на тел. 0887461904, за да уточним възможните срокове за доставка.

3 Ако Доставчикът в платформата SilviaBedLinen.com не може да изпълни договора поради това, че не разполага с поръчаните стоки, той е длъжен да уведоми за това Потребителя и да възстанови платените от него суми. 

Посочените срокове се прилагат съобразно обявени графици на куриерските фирми за отдалечени населени места и официални празнични дни, когато се извършват доставки от куриерските фирми.

5 В случай на забавяне на доставката, Доставчикът е длъжен да уведоми Ползвателя, независимо от причините на забавянето.

6 Доставчикът не носи отговорност за закъснение, породено от действията на куриер или куриерска фирма.

В случай, че Потребителят е избрал по собствено желание куриерска фирма, с която Доставчикът няма договорни отношения за доставка на своята поръчка или е възложил на такава връщане на стоката обратно към Доставчика, рискът от загуба или повреда на стоката е изцяло за сметка на Потребителя съгласно чл.103 ал.2 от ЗЗП. Потребителят отправя претенции към избраният от него превозвач.

8 Доставчикът в платформата SilviaBedLinen.com организира доставката и предаването на стоката на Ползвателя от съответен куриер в определения при сключването на договора срок по цени съгласно тарифата на съответната куриерска служба.

Цената за доставка е видима при финализиране на поръчката, дори когато Доставчикът е обявил преференциални условия с безплатна доставка.

10 Ползвателят трябва да прегледа стоката в момента на доставката и предаването и ако не отговаря на изискванията да уведоми за това незабавно Доставчика в платформата SilviaBedLinen.com.

11 Ако Ползвателят не уведоми Доставчика в платформата SilviaBedLinen.com съгласно ал. 1 стоката се смята за одобрена като съответстваща на изискванията, освен за скрити недостатъци.

12 Стоката се предава на Ползвателя срещу подпис, с който се удостоверява, че Доставчикът е изпълнил поръчката.

13 Ползвателят оглежда доставената стока за транспортни повреди или други щети и предявява претенции в присъствието на куриер, или лице, доставящо пратката.

14 С полагането на подпис на приемо-предавателен документ Ползвателят овластява куриера да предаде от негово име на Доставчика сумата по общата стойност от фактурата за доставената стока, при избран метод на плащане наложен платеж.

15 При невъзможност Ползвателят да бъде намерен на посочения адрес за доставка от куриерската фирма, не по вина на Доставчика, лицето, извършващо доставка, оставя съобщение с телефон за контакт, на който получателят следва да се обади в рамките на 24 часа за уточнение на втори опит за доставка.

16 В случай, че Ползвателят откаже да приеме поръчаната стока, договорът за продажба от разстояние автоматично се прекратява и Ползвателят е длъжен да върне поръчаната стока на Доставчика като заплати разходите по доставката в двете посоки.

17 Рискът от загуба или повреда на стоката преминава от Доставчика върху Ползвателя в момента, в който той или посочено от него лице, различно от превозвача, приеме стоката.

18 Куриерските фирми, с които работим са "СПИДИ" и "ЕКОНТ".

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки